hejdå


ph: Remember Pauline
Har bestämt mig för att sluta blogga.

''Blir det någon ny blogg nu då?'' kanske någon tänker. Och ja, det blir det säkert. Men inte här, och inte såhär.


Om ni känner för att nå mig/ fortsätta följa mig på något sätt så finns jag alltid på Twitter och Tumblr.

Nytt i rummet!


Jag håller ju på att flytta in i mitt nya rum (som i själva verket är ett eget litet hus), och idag blev det lite inredningsshopping! Den här byrån är 50-tal, och den är i... teak? Vet faktiskt inte. Passar till skrivbordet gör den, iallafall!

Längtar tills att vi har fått upp hyllor till mina prylar, så att jag kan visa upp hela rummet.

nattlinne från 60-taletSov över hos min brorsa uppe i Stockholm häromdagen, och jag... slösade bort alla mina pengar. Hehehehe.

Köpte bland annat de här två nattlinnerna på Beyond Retro & Emmaus, och en alldeles underbar skapelse (bild 2) av märket Radcliffe som jag, efter lite googlande, kommer fram till att den är från 50/60-talet. Älskar den innerligt.

3 saker jag älskar just nu


1. SPETS. Jag älskar verkligen spets just nu. Allting blir finare med spets, så är det bara. Varning för shabby chic-stilen med spets dock. För det håller vi oss borta ifrån, va?


2. 80-TAL. Efter att ha sett Pretty in Pink (1986) och Freaks & Geeks (1999) inser jag hur mycket av mina kläder som är från det årtiondet.


3. PASTELLER. Jag har blivit så besatt av pasteller under den senaste tiden att jag snart ser ut som en tvättäkta fairy key-tjej. Men hur kan man motstå kläder som ser ut som godis?

hej


Som ni kanske märkt har jag tagit lite vila från bloggen ett tag, vilket jag får ursäkta för. Har helt enkelt behövt lite vila och betänketid över hur jag ska göra med den. Att jag är mitt i en flytt hjälper ju inte direkt, haha.

Nu är jag dock tillbaka, och jag ska göra mitt bästa att dela med mig av de saker jag varit inspirerad av under den tid jag varit borta.

RSS 2.0
Read the Printed Word!